Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Moda haftasının 'en'leri

Bir Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul'u daha geride bıraktık... İyisiyle, kötüsüyle, dedikodusuyla yine coşkulu bir etkinlik oldu. İşte çok hareketli geçen moda haftasından özel notlarım...

En ses getiren defileler

RAISA&VANESSA SASON Sason kardeşler artık rüştünü ispat etti. Davetiyede defile yerinin Sipahi Ocağı Atlı Spor Kulübü olduğunu gördüğümde aklıma Chanel'in Paris-Dallas koleksiyonu geldi.
Fikir orijinal değil ama Türk standartlarına göre ilginç. Samanların üstünde 12 santim topuk giyen hanımları seyretmek epey keyifliydi.
Defile, müziğinden koreografisine kadar enerjik ve dinamikti.
41 parçalık koleksiyon; detay zenginliği ve farklı modelleriyle göz doldurucuydu.
ÖZGÜR MASUR Sosyal medyada en ses getiren defile; Özgür Masur'un oldu. Defilenin gerçekleşeceği gün birçok televizyon yıldızı #bugungunlerdenozgurmasur hashtag'iyle tasarımcının görselini sayfalarında takipçileriyle paylaştı. Böylesi bir desteği İstanbul moda haftası ilk kez görüyor olmalı.
Koleksiyon ise yine estetik anlamda doyurucu.
Masur, zarif lüksün en iyi temsilcilerinden biri olmaya devam ediyor. Pastel tonlardaki işlemeler usta bir işçilikle taçlandırılmış. Davetliler arasında; Beren Saat, Serenay Sarıkaya, Hazal Kaya, Azra Akın, Hande Doğandemir, Nebahat Çehre vardı.
ZEYNEP TOSUN Koleksiyon tipik bir Zeynep Tosun koleksiyonu.
İnsanı şaşırtan bir farklılık yok ama estetik anlamda zarif Zeynep Tosun kadını daha da güçlenmiş. Tosun; klas seksapellik ile ucuz seksapelliği ayırmayı çok iyi biliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA