Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Erkeklerin çekeceği var!

Moda ve trendler biz kadınları sokabileceği her şekle soktu. Yeri geldi aynada bir başkasını gördük, yeri geldi kendimizi pijamalarla sokağa attık. Moda adına yapılmadık saçmalık kaldı mı zaman gösterecek. Şimdi sırada erkekler var!
Dar, kısa paça skinny pantolonlardan sonra yeni akım İspanyol paçalar. Ama mümkünse kısa paça olanlarından! Giotto Calendoli'nin kıyafeti geçtiğimiz hafta sosyal medyada epey ses getirdi. Ben de takipçilerime 'Kısa İspanyol paçayı korkusuzca giyebilecek Türk ünlüsü kim olabilir?' diye sordum. O kadar çeşitli ve gülümseten yanıtlar geldi ki... Gördüm ki memleketin sıra dışı tarzlarıyla her an bizleri şaşırtabilecekler listesi sırasıyla Arda Turan, Engincan Ural, Murat Boz, Sinan Akçıl ve Hakan Akkaya.
Benim oyum Hakan Akkaya'dan yana. Zaten geçtiğimiz hafta İspanyol paça giymesiyle 'her an süpriz yapabilirim' dedi bile. Bakalım son ölümcül vuruş kimden gelecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA