Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Beren Saat'ten cesur bir kombin!

Beren Saat'in güzel fiziğine ve star statüsüne yakışmayan silik bir stile sahip olduğu bilinen bir şey. Herhalde bu konuda en çok eleştirenlerdenim.
Lakin hafta içinde katıldığı bir galada, haklı olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk kez dünya moda arenasından trendleri takip ettiğini gösteren bir ışık gördüm.
Elbisesi Louis Vuitton'un kış koleksiyonundan. Aynı elbiseyi markanın reklamlarında, âlemin en cool kadınlarından Charlotte Gainsbourg giydi. Ardından bir başka cool kadın Chloe Sevigny de. Çizmeler, Ralph Lauren imzalı. Elinde ise yine Louis Vuitton'un özel tasarımlarından Malletage Alma BB model çanta.
Elbisenin eteğiyle çizme arasında biraz daha fark olsaymış iyi olurmuş ama yine de bu halini sevdim. En büyük sorun saçlar ve makyaj. Bu kombinin havası belirgin bir göz makyajı ve son zamanların favorisi ıslak görünümlü saç modeliyle zirve yapabilirdi. Tüm bunlara rağmen Beren Saat'i birilerinin yönlendirdiği ortada. Kim ne diyorsa dinlemeye devam etsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA