Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İkem Öztürk'ü yabancı basın keşfetti

17 Ağustos tarihli yazımda İlkem Öztürk'ü Türkiye'nin 'it girl'ü ilan etmiştim. Düzgün fiziği, en trend kıyafetlerin ilk onda görülmesi, zengin gardırobu ve gösterişli yaşam tarzıyla fazlasıyla dikkat çekici İlkem Öztürk, Azeri L'Officiel dergisinin de ilgisini çekmiş.
Geniş bir ekiple Venedik'te, tam da İlkem'e yakışacak şekilde nefis bir çekim yapılmış. Azeriler'in ilgisine çok şaşırmadım çünkü İlkem'in orada da epey geniş bir çevresi var. Azerbaycan cumhurbaşkanının kızları ve kuzenleri de çok yakın arkadaşları. L'Officiel ve Buro24/7'nin teklifiyle İlkem ilk uçakla Venedik'e uçmuş. Kareler ve styling kusursuz. Favorim şudur diyemiyorum çünkü hepsine 'en' diyesim var. İçimden bir ses İlkem'in hedefi, yurt dışında beğenilerek takip edilen moda ikonlarından biri olmak diyor. Bakalım zaman beni haklı çıkaracak mı, göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA