Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Stil ödülleri

Stil Ödülleri'nde favori iki şık ismim; Didem Soydan ve Tuba Ünsal oldu.
Didem Soydan; Raissa&Vanessa elbisesiyle müthiş çarpıcı. Renk, kumaş, kesim ve sırt dekolte ayarı müthiş klas. Ee taşımayı da biliyorsanız, işi bitirdiniz zaten. Saç modeli, makyajı ve Christian Louboutin clutch'ı harika.
Şayet bu bir stil ödül töreniyse, benim gözlerim ister istemez farklılık ve özgünlük arıyor. Bu konudaki açlığımı Tuba Ünsal giderdi. Closh marka etek ve bluzuyla eşleştirdiği ayakkabısı, 50'lerin bandanasıyla müthiş bir look içinde.
Derya Açıkgöz'ün artık ciddi ciddi ablası Hadise'ye karşı gizli bir kıskançlığı olduğunu düşünmeye başladım.
Çünkü insanın işinin stil danışmanlığı olup da müşterisini bu kadar yanlış yönlendirmesinin başka bir açıklaması olamaz.
Elie Saab marka tulum; kemer detayı yüzünden beli yükseltip kalçayı ön plana çıkarıyor. Baseni fazla olan kadınların şiddetle kaçması gereken bir model bu.

NE ŞIKLIĞINI GÖRDÜLER Kİ!
Yasemin Kay Allen, Closh marka elbisesi ile fazlasıyla demode.
Tom Ford iyi ki bir pelerin elbise yaptı; giymeyen kalmadı. Herhalde elbiseyi son dakika aldı çünkü hiç fitting yapılmadığı potluklardan belli oluyor. Beyaz ayakkabı seçimi ise çok sevimsiz. Tek kusursuzluk; saç modeli ve makyajında.
Fahriye Evcen'in 'En stil sahibi kadın oyuncu' seçilmesi, ödülün itibarını sarsıcı güçte. Şimdiye kadar bırakın stili; ne şıklığı görüldü de böyle bir ödüle layık görüldü merak ediyorum.
Lakin Tuvanam kıyafetiyle şu ana kadar gördüğüm en şık Fahriye Evcen.
Böyle bir seçimi kendi yapmış olamaz; mutlaka birinin parmağı vardır. Kıyafeti, Tilda Swinton tarzı sıra dışı ve klas bir seçim olmuş. Kolyeleri çok hoş.
Saçların açık bırakılmasını sevdim. Bu ödülü almak için bir kez şık olmak yetiyor demek ki.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA