Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Şıklığın mimarı

MİNİ RÖPORTAJ: Hande CAN YÜCE

Bu haftaki mini röportaj konuğum, Hande Can Yüce. Ünlülerin stil danışmanı Yüce, son dönemde Bergüzar Korel'in hayranlık uyandıran kırmızı halı şıklığının da mimarlarından.
İşte söyleşimizden satır başları:
Hande Can Yüce için, bir stil danışmanı olmanın ne okulu ne de eğitimi var.
Tamamen içten gelen bir gustoya sahip olup moda dünyasının havasını solumak ve trendleri yakından takip etmek gerekiyor. Bunların olmazsa olmaz tamamlayıcısı ise, bu becerinizi uygulayabileceğiniz bir çevreye sahip olmanız.
Birçok ünlü isme stil danışmanlığı yapıyor ama rahatlıkla isim veremiyor çünkü çoğu bilinmesini istemiyor. Ne yazık ki Türkiye'de hâlâ, başkaları tarafından giydirilmiş olmaya ön yargıyla bakılıyor. Bu konuyla yabancı ünlüler gibi barışık olunamıyor. Burcu Esmersoy, Bergüzar Korel gibi ünlülerin stil danışmanlarını açıkça dile getirebilmiş olmasıyla bu önyargının kırılacağını ümit ediyor.
Tarzını beğenmediği ve keşke bana danışsa dediği ünlü isim ise Beren Saat. Hâlâ 'Aşk-ı Memnu'nun kredisinden beslendiğini ama aslında güzel fiziğini iyi kullanmayı bir türlü beceremediğini söylüyor.
Hollywood'da kırmızı halının en doğru şekilde hakkını veren favori ismi Charlize Theron. Kate Moss zamansız stil ikonu. Mary-Kate Olsen kardeşler de farklı ve özgün tarzlarıyla en beğendiği isimlerden.
Hande Can Yüce için Türk kadınının kırmızı halıda en büyük sorunu, dengeyi tutturamaması. Saç, makyaj, aksesuvar konusunda aşırılığı ve gösterişi sevmeleri en büyük handikapları.
Bir de herkesin bir şekilde kendisini dünyaca ünlü bir isme benzetmeye çalışması, en çok düşülen yanlışlardan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA