Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Daha işin çok başında...

Ayça Ayşin Turan, beyazperdenin son keşiflerinden. İlk filmi 'Sevimli Tehlikeli'nin galasında giydiği kıyafetle kendi kendime 'Acaba Pamuk Prenses'i mi canlandırıyor?' dedim.
Ayça Ayşin Turan genç ve çok güzel.
Ortaya karışık Miranda Kerr ve Mila Kunis'in havasına sahip. Üstünde işçilik ve kullanılan malzeme açısından kalitesi tartışılır bir elbise ve kaftandan bozma peleriniyle ortaokul müsamerelerinden fırlamış gibi. Sonra aklıma 'Malefiz'in galasından Elle Fanning geldi. Kırmızı halıda giydiği iki elbisesinin kalitesini anlamak zor değil.
Bazılarınızın 'Bizde bir Elie Saab var da biz mi bilmiyoruz?' dediğinizi duyar gibiyim. Saab'ın imkanlarına sahip tasarımcımız olmayabilir ama işçiliği ve kaliteyi üst düzeyde birleştirmeyi başarmış birçok tasarımcımız var. Biraz araştırın, sorup soruşturun. Bunu yapamıyorsanız; en azından bir bilenle, işin erbabı bir stil danışmanıyla çalışın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA