Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Oscar'da öne çıkanlar

Yılın en önemli moda olayı, Oscar töreni kırmızı halısıdır. Yine Oscar meraklısı arkadaşlarla toplanıldı, kuru yemişler, patlamış mısırlar hazırlandı, telefon şarjları doldu ve ekrana kilitlenildi. Bu sene Oscar yorumcularımız Meltem Cumbul, Ceylan Atınç ve Özgür Masur'du. Meltem Cumbul, Atıl Kutoğlu elbisesiyle çok hoştu. Ceylan Atınç, moda bilgisini konuşturdu. Hem çok şıktı, hem de akıcı ve teknik bilgiler içeren konuşması keyifliydi. Özgür Masur grubun huysuz ve tatlı çocuğuydu. Hiçbir şeyi beğenmiyordu ama bu ona çok yakışıyordu.

JENNIFER LOPEZ ÇOK SIKICIYDI
Kırmızı halıda kanımı kaynatan ilk isim, Dakota Johnson oldu. Tek omuz, gümüş işlemeli, kırmızı Saint Laurent elbisesiyle, 'Hazır olun, daha bir sürü şıklık göreceksiniz' der gibiydi. Saç modeli, gençliğine uygun makyajı kusursuzdu. Eski yıllara kıyasla epey doyurucu bir kırmızı halı yaşandı. Marion Cottilard; nostaljik kuplu Dior elbisesi, takıları, saç ve makyajıyla müthiş klastı. Naomi Watts; Armani Privé tasarımı elbisesi ve elbisesiyle uyumlu saçı ve makyajıyla dikkat çekiciydi. Oscar sonrası verilen partide giydiği Armani takımla da aynı derece şık sayılı ünlülerden.
Sienna Miller; Oscar de la Renta elbisesiyle süpriz yaratmayan bir şıklık yakalamış.
Julianne Moore'un Chanel Couture elbisesinin güzelliği ancak ekranlardan anlaşılır cinsten. Fotoğraflar aldatıcı olabiliyor. Son dönemin kırmızı halı prensesi Lupita Nyongo'nun 6 bin inci kullanılarak hazırlanan elbisenin Calvin Klein olması şaşırtıcıydı.
Teninin rengine ve vücut yapısına çok yakışmıştı.
Rosamunde Pike, Altın Küre'deki facia görüntüsünü unutturmaya ant içmiş. Givenchy elbisesiyle kusursuzdu. Emma Stone'un Elie Saab elbisesini sevemedim ama partide giydiği Altuzarra şıklığı hızır gibi yetişti. Jennifer Lopez'in Zuhair Murad elbisesiyle gecenin en sıkıcı ismiydi.
Ve birden yeşil Versace elbisesiyle Scarlett Johansson görünüverdi. Yanları kazıtılmış kısacık saçlarıyla dişiliğine bambaşka bir tat katmış.
V yaka kesime taktığı ve aslında moda kurallarına uymayan devasa kolyesi ile müthiş bir son dokunuşa imza atmış.

EN'LERİM PALTROW VE KRUGER
2012 senesinde giydiği Tom Ford elbisesiyle son dönem Oscar kırmızı halıda en ikonik şıklığın sahibi Gwyneth Paltrow, yine sahnedeydi. Tek omuzu gül detaylı Ralph&Russo toz pembesi elbisesiyle gecenin en zarif şıklığına imza attı. Belki gül olan taraftaki kulağına küpe takmasa daha iyi olabilirdi ama yine de her haliyle tepeden tırnağa asalet içindeydi.
Bir diğer en beğendim isim, tören sonrası verilen partiye katılan Diane Kruger oldu.
Kırmızı Donna Karan tulum üstüne tek omuzdan peleriniyle kusursuz bir şıklık yaratmıştı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA