Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Zoru başaranlar

Tuba Ünsal, farklı seçimleriyle beni sıkmayan favori isimlerimden. Kolaya kaçmaz.
Klişe değildir ve oyunu kendi kurallarıyla oynamayı sever. Tıpkı yukarıda gördüğünüz kıyafeti gibi. Tek kelimeyle mükemmel görünüyor.
Chanel elbisesini o kadar güzel yorumlamış ki, hayran kaldım. Ama tabii herkesin bu eşleştirmeyi anlamasını da beklemiyorum. Anlayabildiğim için de mutluyum :) Feryal Gülman'ın kıyafetini gördüğüm anda gözlerim kamaştı. Tam, acaba bu bir Dolce&Gabbana mı diye düşünürken; Mackha marka olduğunu öğrenmek şaşırttı ve mutlu etti beni. Altın ve gümüş renklerdeki jakarlı elbiseyi yine aynı kumaştan pardesü ile eşleştirmiş.
Ayakkabısı, çantası ve mücevherleri; her şey aynı tonlarda nefis bir uyum içinde. Saç modeli, aksesuvarı ve makyajı da bir o kadar başarılı.
İddialı bir şıklık için binlerce dolar bayılmaya gerek yok. Doğru adresleri bilip doğru parçalarla eşleştirmek yetiyor işte...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA