Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yaz tatilinin vazgeçilmezleri

Bu hafta sizler için stilleriyle beğeni toplayan isimlere yaz tatilindeki favorilerini sordum. İşte sorular:
1. Yaz tatili için ideal alışveriş adresleriniz nereler?
2. Tatil kaçamakları için bavulunuzda olmazsa olmazlarınız?
3. Güneşten korunmak veya iyi yanmak için kullandığınız ürünler neler?
4. Bu yaz çocuklu/çocuksuz tatil rotalarınız nereler?
5. Yazın okuyacağınız kitaplar hangileri?

ASLI ŞEN

1. Beymen ve Harvey Nichols'a uğramadan olmaz. Lidyana. com bu zamansızlıkta bana çok yardımcı oluyor. Güneş kremi, koruyucular ve plajda kullandığım birçok ürünü burada bulabiliyorum. Ayrıca Mon Reve, takı için ilk duraklarımdan.
2. Yakında çıkaracağım saç bakım ürünlerimden Ashley Joy bakım yağını almadan yaz tatilimi düşünemiyorum. Yüz ve vücut nemlendiricim ve güneş koruyucum, olmazsa olmazlarım.
3. Shiseido'nun, yüz ve göz çevresi koruyucu kremleri vazgeçilmezim. Vücudum için ilk ay La Roche Posay yüksek koruyucu krem ile başlarım. Yaz sonuna doğru kendi yaptığım bir karışımı kullanırım.
4. Miami, Göcek, Bodrum ve Karayipler. Hepsi çocuklu !
5. Aret Vartanyan-'Gitme Zamanı', Hande Altaylı-'Delice'

AYŞE KUCUROĞLU


1. Midnight Express, Mehry Mu ve Lily and Rose.
2. Bavulumda olmazsa olmazlar; Hermes şapkam, Jo Malone yazlık kokularım, La Mer vücut kremim, gözlüklerim, Mysabella sandaletlerim, Fendi saç bantlarım, yaza hava katan Pura Vida bilekliklerim, Adl Özge Codentry pareolarım ve Phytoplage.
3. Güneşten korunmak için Lierac 50 faktör. Hafif bronz olmak için de Sisley 10 faktör ve La Mer.
4. Bu yaz çocuklarımla, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort'da bir ay kalacağım. Eşimle birlikte kısa bir Provencal Fransa ya da İtalya düşünüyoruz.
5. Zülfü Livaneli- 'Konstantiye Oteli', Aret Vartanyan-'Gitme Zamanı', İrem Barutcu- 'Nail'. Ayrıca ruhumu dinlendirecek Akaşa yayınlarına da yer vereceğim.

YASEMİN ÖZİLHAN


1. Ben yaz-kış internet alışverişini tercih ediyorum. Çesme'de olduğum dönemlerde Alaçatı sokaklarındaki butiklerden de bikini almadan geçemiyorum.
2. Yaz tatillerinde, fazla yer kaplamayan en ideal kıyafet; ince elbiseler ve düz sandaletlerim oluyor.
3. Koruyucu krem Lancester Sun Control'ü yüzüme ve boyun bölgeme sürüyorum. Yanmak için yine Lancester'in Sun Oil'ini kullanıyorum. Tercihim her zaman yağ çünkü diğerleri vücudu boyuyormuş hissi veriyor.
4. Bizim her yıl rutin olarak tatilimiz Çesme'de başlar. Yine bu sene çocuklarımızla Çeşme'de olacağız. Daha sonra Bodrum'a ve Yunan adalarına geçmeyi planlıyoruz. Bu sene tatilim kısa olacak.
5. Doğan Cüceloğlu'nun 'Başarıya Götüren Aile' ve Mina Urgan'ın 'Bir Dinazorun Anıları' isimli kitaplarını okumayı planlıyorum.

IŞIL REÇBER

1. Yaz tatilim her yıl olduğu gibi bu yıl da, çocuklarımın yaz okulları dolayısıyla Amerika Los Angeles'ta başladı. Burada alışveriş daha keyifli ve rahat, hatta hesaplı.
2. Eşimle en sevdiğimiz kaçamak rotamız, Monaco. Yanımızda mutlaka jean pantolon, şapka, kitap, gözlük ve fotoğraf makinamız olur.
3. Banana Boat güneş spreyim yanmak için harika. Çocuklara da aynı ürünün yüksek korumalı olanını kullanıyorum. Dry oil özelliği ile kuru ve inanılmaz. Yaz kış yüzümü korumak icin 100 faktörlü Neutrogena kullanırım.
4. Çocuklu California, Bodrum; çocuksuz Yunan adaları düşünüyoruz.
5. Yanımda iki kitap getirdim. Biri; Maria Konnikova'dan 'Mastermind'. Diğeri de tekrar okumak istedigim 'Dört Anlaşma'nın yazarı Don Miguel Ruiz'den 'Ustaca Sevmek'.

GÜL GÖLGE SAYGI


1. Fey, Zara, Eres, Equipment, Currient Elliot, The Beach People, Abercrombie, Tulla, Chez-bo; yazın kullanmayı sevdiğim markalar. Yazlık mekanlardaki butiklerden de alışveriş yapmayı seviyorum.
2. Güneş gözlüğü, yüz koruyucu, nemlendirici, ferahlatıcı yüz spreyi ve kitap olmazsa olmaz.
3. Güneş koruma için Sisley, yanmak için Lancaster tercih ediyorum.
4. Çocuklarla Fethiye Hillside, Bodrum, Çeşme; belki eşimle kısa bir Sardunya tatili yapabiliriz.
5. Haruki Murakami- 'Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Haç Yılları', Don Miguel Ruiz-'Dört Anlaşma'.

BUSE TERİM


1. Yaz tatili için ideal alışveriş adreslerim, gittiğim yerlerde keşfettiğim butikler oluyor. Örneğin Çeşme'deki Fey butik.
2. Güneş kremim, şarj aletim, dergilerim olmazsa olmaz.
3. Eda Taşpınar'ın güneş yağını, iyi yanma konusunda tek geçerim. Bir de Lancaster'ın güneş serisi olmadan olmaz.
4. Bu yaz her yaz olduğu gibi Çeşme, Bodrum ve Marmaris; yine tatil rotamız olacak.
5. Aret Vartanyan'ın 'Gitme Zamanı' isimli kitabını okuyacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA