Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Snapchat

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte dijital dünyanın parçası oluverdik. Üstelik farkına bile varmadan, hatta zaman zaman istemediğimiz anlarda bile... Dijital dünyanın sosyal platform devleri twitter, facebook ve Instagram'ın yanına bir başka dev daha geliyor: SnapChat! Şu ara her masada 'Aa sen SnapChat'de değil misin?' sorusu ilk cümle. Yeni trend, çekilen en fazla 15 saniyelik videolarla sosyalleşmek.

YORUMA YER YOK
Peki SnapChat'in farkı ne? Bir kere daha samimi. İstediğin anını, istediğin zaman takipçilerinle paylaşabiliyorsun. İster ocağında pişirdiğin yemeği koy, ister sevgilinle mum ışındaki romantizmini. Yorumları takip etme derdi de yok. Özelden hariç yorum yapılamıyor çünkü. Birisi rahatsız mı etti; direkt blok seçeneği. Paylaşımınızın beğenilip beğenilmediği stresi yok. Estetik çekeyim derdi de yok. Ne çektiğin görünsün yeter. Diğer platformlardaki politik, ekonomik kasvet yok. Ülkenin hüzünlü gündemi buraya hiç uğramıyor.

SAKLI GİZLİ KALMIYOR
Birisi paylaştığın görselin görüntüsünü mü aldı, hemen 'Şu kişi görüntünü kopyaladı' uyarısı geliyor. Takipçi sayınla beğeni sayın arasında uçurum yok. Ne kadar takipçin varsa, hepsi çektiğini seyretmiş oluyor. Üstelik yaptığın ayarla paylaştıkların sadece bir kere görülebiliyor. Sosyal medya ünlüleri Kim Kardashian, Rihanna da SnapChat'te, moda haftalarının hiçbir yerde göremeyeceğiniz yanları da... Hadi siz de bu son trendden geri kalmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA