Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sülalenin en iyisi!

Şu aralar moda dünyasında beni en heyecanlandıran isim, Kendall Jenner. Kardashian sülalesinde olmayan ne varsa, hepsi bu kızda toplanmış. Güzel, doğal, zarif, zevkli ve şık. Ünlü bir aileye mensup olduğu için podyumlarda füze hızıyla şöhrete kavuşması çok eleştirildi ama her şey ortada. Kız rüya gibi bir fiziğe sahip; Chanel'e de çıkar, Balmain'e de...
Gisele Bündchen ile kapanan milenyumun top model akımını son dönemde Cara Delevingne ve Gigi Hadid ile birlikte sırtlamış durumda. İşin renkli kısmı; bu üç ismin çok yakın arkadaş olması. Üstelik gayet de rahatlar. Kim ne düşünür, akıllara neler gelir diye düşünmeden rahatça el ele, sarmaş dolaş, tuhaf mı tuhaf pozlar verip magazine gereken sosu da sunuyorlar. Kendall Jenner; yeri geldiğinde gayet sade giyinmesini de biliyor, yeri geldiğinde tam dozunda seksi olmayı da. Ablaları gibi abartıyı sevmiyor. Sosyal medyadaki etkisi de etkileyici. Paylaştığı bir kare milyonlarca 'like' alıyor.
Bana Kendall'ı sundukları için, sonunda 'Bu aile neden ve nasıl bu kadar ünlü oldu?' diye kafa patlatmaya son verdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA