Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Son sürüm Victoria Beckham

Victoria Beckham demek, gülmeyen asık bir surat demek. Öne attığı bacağıyla vücudu kırılmış gibi durmak demek. Silikonlu göğüsler demek, frapan saçlar demek.
Poz verirken kocasına kemiklerini kırarcasına sarılmak demek.
Her daim yüksek topuklu stilettoları demek. Tüm bunlar, Victoria'nın adeta imzası olmuş özellikleri.
Eskinin Roberto Cavalli ve Versace hayranı futbolcu karısı Victoria'nın tarzı, yıllarca moda otoritelerince eleştirildi. Avam zevki yerden yere vuruldu ama Victoria bir o kadar da ilgi çekmeye devam etti. Minicik şortlarıyla kullandığı zilyon adet Hermes'leri herkesin alay konusuydu. Peki moda otoritelerince bu kadar ciddiye alınmayan biri nasıl oldu da şimdi 'Artık güç bende' diyebilecek duruma gelebildi?
Önce Victoria Beckham markasını kurdu. Koleksiyonu için 'Roland Mouret çakması' dendi ama o yılmadı. Şu an Mouret neredeyse bitti bitiyor ama Victoria Beckham büyümeye devam ediyor.

STİLETTOLAR GİTTİ
Modacı kimliğiyle klasik futbolcu eşi görüntüsü çeliştiği için silikonlar çıkartılır, saçlar sade dingin bir renge kavuşur, şortlar çöpe atılır, Hermesler görülmez olur ve dekolteye sırt dönülür.
Sanki eskiye ait bir tek kocası kalmıştır... Ve bu ay en beklenmedik şey gerçekleşir! Neredeyse uyurken bile ayağından çıkartmadığını düşündüğüm stilettoların yerini sneakers'lar alır. İşte karşınızda yepyeni, en son sürüm, klas ve tarz sahibi bir Victoria. Bunu başarması sekiz senesini aldı ama sonunda kazanan Victoria oldu!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA