Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sezon habercisi davetler

Bu hafta o kadar fazla davet ve lansman vardı ki, aynı anda üç farklı yerde olmak bile yetmedi. Yaz sezonunun açılmasıyla her güne en az üç lansman dönemindeyiz. Yetişip katılabildiklerimden öne çıkanları sizlerle paylaşmak istedim...

SO YOO Beachwear: Burcu Karabacak geçen yıl, plaj kıyafetleri tasarladığını duyurmuştu. Bu sezon da plaj koleksiyonuna 12 parça dantel elbise, bluz ve pantolon eklemiş. Sezonun trendlerinden yola çıkarak oluşturulan koleksiyon, vücuduna güvenen kadınlara farklı seçenekler sunuyor.

CHEZ-BO: Şebnem Çapa, markası Chez-Bo'nun yaz koleksiyonunu yine Çukurcuma'daki mağazasında tanıttı. Bu sene bir yenilik yapıp kadrosuna, ezelden torpilli bir ismi, kızı Ceylan Çapa'yı da katmış. Ceylan, 30 parçadan oluşan anne ve kız koleksiyonuyla markanın müşteri kitlesini daha da genişletmiş oldu. Hedefi, yuvada pişip ileride dev markalarla iş birliği yapmak.

DB BERDAN: İstanbul Moda Haftası'nda gördüğümüz DB Berdan koleksiyonunu bu kez de Gizia Gate'de düzenlenen Trunk Show ile izledik. Büyük bir tanıtımla açılan Gizia Gate, son zamanlarda o kadar büyük bir sessizliğe gömülmüştü ki; Deniz ve Begüm, mekana canlılık getirdiler. Kol eksiyonun dinamik enerjisi davetlilere de geçmişti. Defilenin kapanışını yapan melez manken kimdi acaba?! Havasına, yürüyüşüne hayran kaldım!

NİGHT ZOOM BY MERT ASLAN: Mert Aslan'ın adl için hazırladığı üçüncü koleksiyon yaz sezonunun tüm trendlerini bir araya toplamış. Omuzu açık elbiseler, tek omuz bluzlar, çizgili pijama pantolon takımlar, hacimli romantik etekler, abiyeler; ne ararsanız rahatlıkla bulabileceğiniz pratik bir koleksiyon.

'BÜYÜKANNE K'NIN ÖYKÜLERİ ': Konusu moda değil ama haftanın en özel daveti olduğu için es geçilemez. Ketty Hakko'nun torunları için yazdığı masallar kitap haline getirilip Vakko mağazalarında satışa sunuldu. Satışlardan elde edilen gelir, Çaba Derneği'ne bağışlanacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA