Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Gelinden çok davetliler konuşuldu

Sanırım gündemi bu kadar meşgul eden bir düğünümüz olmamıştı. Gelinin Sinem Kobal, damadın Kenan İmirzalioğlu olması zaten başlı başına bir olay. Davetlilerin de birbirinden ünlü isimler olması sosyal medyada düğünü en çok konuşulanların başına yerleştirdi.
Cunda Adası'nda gerçekleşen düğünde; gelin, ortama ve konsepte uygun Tuvanam marka bir gelinlik giydi. Saçı ve makyajı başarılıydı.
Aynı şekilde damat da bir o kadar şık ve gelinle uyumluydu. Ama davetlilerin kıyafetleri gelinden daha çok konuşuldu. Davetlilerin önceden 'gelinden daha güzel ve şık olmayalım' diye anlaşmış olmaları yüksek ihtimal. Instagram hesabımda en fazla darbeyi alan Başak Dizer oldu. Aslında ortama ve tarzına çok uyumlu bir Zeynep Tosun elbise seçmesine karşın Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi olmasının verdiği ağırlık bayağı fazla. Elbisenin bohem havası maalesef fazla kumaş altında ezilmiş ve Başak'ı epey aşağı çekmiş. Bu ancak uygun açı ve pozla güzel görünebilecek bir elbise.

EN RÜKÜŞÜ ÖZGE!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin gelin ve damattan daha çok 'like' alması onlardan da en yakın zamanda mutlu bir son beklendiğinin göstergesi.
Fahriye yine güzelliğinin doruk noktasında ama üstündeki elbisenin potluğu ve yaka modelinin demode olması yine şıklıkta sınıfta kalmasını engellemedi.
Bergüzar Korel ilk kez hayal kırıklığı yaşattı. Elbisenin rengi ve işlemeleri bir ada düğününden ziyade klasik bir sünnet düğününe daha uygun. Şükran Ovalı en kötülerden biriydi. Aynı Başak Dizer'inki gibi, bu Zeynep Tosun tasarımı elbise de ancak uygun bir açıdan çekilirse güzel fotoğraf verebilir. Ama rüküşlük konusunda hiç kimse Özge Özpirinçci'nin eline su dökemedi.
Kumaşı ve modeliyle gördüğüm en çirkin elbise olabilir.
Tabii güzelliklerde de yok değildi. Cansu Dere, çiçekli Roberto Cavalli elbisesi ve taşlı sandaletleriyle her zamanki doğal tarzındaydı.
Yasemin Özilhan klasik bir Nedret Taciroğlu dantelleri içinde. Ayakkabı seçimi daha iyi olabilirdi ama saç modelinin klaslığı, makyajının güzelliğiyle en beğenilen isimlerin başında geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA