Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Trend: Ergen aşklar

Şu ara dünya basınını, Justin Bieber'ın atarlanması meşgul ediyor.
Malzeme epey zengin. Eski sevgili, yeni sevgili, sosyal medyada atışmalar, kaprisler, aldatmalar, laf sokmalar; ne ararsanız var. 22 yaşındaki Bieber, yeni sevgilisi Sofia Richie ile bir fotoğrafını Instagram'da paylaşır. Hayranları yeni sevgiliyi beğenmez. Hâlâ Selena Gomez diye tutturmaları sonucunda Bieber, hayranlarını uyarır. "Yorumlarınıza dikkat edin, yoksa Instagram hesabımı kapatırım" der. Bu esnada potaya eski sevgili Selena Gomez girer. "Hayranlarına kızma, kimse yokken onlar vardı" der. Başlar karşılıklı laf sokuşturmalı Justin-Selena yazışmaları. Sonra ne mi olur ?
Justin Bieber dediğini yapar ve yaklaşık 78 milyon takipçiye sahip hesabını bir anda siliverir. Eskiden yıldızlar kaprislerini, otel odalarını dağıtıp pencereleri indirerek gösterirdi. Yeni trend, milyonlarca takipçiye sahip sosyal medya hesaplarını silmek. Justin Bieber bu hareketiyle, 'sevgilime laf söyletmem' demenin sosyal medya dilindeki karşılığını göstererek tarihe geçmiş oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA