Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tarkan ile çalışmak, başardın demek

Tarkan'ın Harbiye konserlerinde Gülnur Güneş'in tasarladığı kostümleri giyeceği söylentisi kulağıma geldiğinde 'Acaba?' dedim. Ne de olsa Gülnur Güneş, moda dünyamızın genç ve yeni isimlerinden.
İşin doğrulunu öğrenmek için Güneş'i aradım. Söylenti doğruymuş.
Bu ilginç buluşmanın nasıl gerçekleştiğini sordum, şöyle anlattı: "Tarkan'la çalışmaya başlamamız tam bir tesadüf eseri. Tarkan'ın Almanya'da yapılan düğününe davetliydim. Düğünde tasarımlarımı çok beğendiğini söyledi. Sonrası yine tesadüfen bir yemekte tekrar bir araya geldik. Yemek esnasında bir tv projesinin kostüm işi için konuşurken projenin kostümlerini tasarlayabileceğimi söyledim. Çok özenli ve detaylı yaptığımız çalışmanın sonucunda Tarkan da ortaya çıkan işten çok memnun kaldı ve kostümleri daha önemli bir mecraya, Harbiye Konserleri'ne taşımaya karar verdi. Konserin ilk bölümünü oluşturan, 'Ahde Vefa' albümünü seslendireceği bölüm için beş smokin tasarladım. Konsept Türk sanat müziği ve el üstünde tutulan bir çalışma olduğu için smokinlerde kristal işlemeler, cam payetler kullandık ve tümünü gecenin ihtişamını düşünerek tasarladık." Güneş'in azmine ve çalışkanlığına bravo; kısa zamanda büyük bir başarı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA