Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sahtenin sahtesi!

İrem Derici'ye bravo. Mesleğinin gereğini yapıp stil konusunda kendini işin profesyonellerine bırakmış. Son seçimleriyle de örnek aldığı ismin Kim Kardashian olduğu pek bir aşikar. Gönlümden 'Keşke özgün olup kendi tarzını konuştursaymış' diye geçmiyor değil ama elbette yakışanı seçmesi adına bununla yetinmeyi de bilmek gerekiyor.
Ama bir elbisesi epey dikkatimi çekti, değinmeden olmaz. Elbisesinin markasını Hervé Leger diye yazmış ama maalesef bu elbise bir Hervé Leger, değil Sass&Bide marka, üstelik orijinali de değil, sahtesi. Orjiinal Sass&Bide marka elbiseyi ilk defa 2009 yılında Beyoncé giymişti.
Ardından 2010 yılında beyaz renklisini Kim Kardashian'da gördük. Sonrasında kimlik değiştirerek, taklit Hervé Leger olarak Uzakdoğu piyasasında epey gezindi. Hâlâ gezinmeye devam ediyor ki 2016 yılında İrem Derici ile buluşmuş. Bununla da bir kez daha anlamış oluyoruz ki; kıyafetlerinizin hangi mağazalardan tedarik edildiği büyük önem teşkil ediyor. Aman dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA