Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sektör dedikodusu

Şu ara moda dünyasının dilinde Tülin Şahin dedikodusu var. Sosyal medyada paylaştığı görsellerin tümünün fotoşop'lu olması, bazılarını epey eğlendiriyor. Herhalde bu kadar konuşulmasının sebebi, bunu yapan kişinin zaten çok fit oluşu ve dünyanın en iyi 50 modelinden biri sayılması.
Konuşulan şu: Tülin Şahin her defileye iki saat öncesinden geliyor, provalarda fotoğrafçısına özel bir çekim yaptırıyor ve bu görselleri, sanki defiledenmiş gibi medyaya servis ediyor. Benim ilk dikkatimi çeken, Londra'daki Barrus defilesi olmuştu.
Bir sosyal medyada paylaşılanlara bakıyorum, bir de e-mail kutuma düşen fotoğraflara... Aradaki farkı buyrun siz bulun. Ya Cihan Nacar defilesinden gelen fotoğraflar...
Etrafta hiçbir izleyici yok, Tülin Şahin kendi kendine defilesini yapıyor, pozlarını veriyor; biz de görüntüleri defileden sanıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA