Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sihirli mağaza 10. yılını kutluyor

Nişantaşı Atiye Sokak'ın en sihirli mağazasıdır Closh Butik. Efsane dizi 'Aşk-ı Memnu' ile parlayan, sonrasında da çizgisini hiç bozmayan bir marka. 50'lerin, 60'ların romantik çizgisiyle birlikte günümüz modern kadınınını da mutlu etmeyi başarıyor. Markanın ülkede giydirmediği ünlü kalmadı.
Ortaklar Serli Keçoğlu ve Selvin Parunakyan'ın bir depoda başlayan hayelleri bu sene 10'uncu yılını kutluyor.
Bu sebeple ikonlaşmış parçalarını özel bir koleksiyon haline getirip tekrar ürettiler. Ben de bu parçaları yakından görmek, biraz da nostalji yaşamak için butiklerini ziyaret ettim. Dizinin unutulmaz karakterleri 'Firdevs Yöreoğlu'nun fırfırlı gömleği, 'Bihter'in tül ve trikodan oluşan meşhur kazağını yakından görmek beni ışık hızıyla 2000'lerin başına götürdü. Kazağı satın almak için taa Katar'dan atlayıp gelen müşterileri olmuş. O dönem kötü giden işleri dizi sayesinde büyük bir başarıya ulaşmış.
Ne tuhaf ki, bir daha bu dizi kadar modaya yön veren başka bir dizimiz olmadı. Tebrikler Closh!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA