Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

20 özel parça İstanbul’a geliyor

Nikos Koulis, mücevhere gönül vermiş, dünyaca ünlü bir isim. Fazla görünmez, fazla konuşmaz çünkü eserlerine öylesine güvenir ki bunların hiçbirine ihtiyaç duymaz.
Müşteri portföyünde bilinenler Kraliçe Rania, Rihanna, Jennifer Lopez, Valentino Garavani, Giorgio Armani, Daphne Guiness gibi isimler. Koulis Ailesi'nin mesleği taşçılığa, kendisine özel kesimler ve mücevher işçiliği katmayı başarabilmiş ustalardan.
Türkiye'den en bilinen ünlü müşterisi, Derin Mermerci.
Yunan tasarımcının en bilinen ve takdir ettiğim özelliği, milyon dolarlık anlaşmaların yer aldığı kırmızı halı endüstrisine sırtını dönmesi. Onun mücevherleri kırmızı halıda görünüyorsa; takan parasını verip de aldığı içindir. İşte bu özel ismin son koleksiyonundan 20 özel parça, hafta içinde Midnight Express'de sergilenmek üzere İstanbul'a geliyor.
Şimdiden koleksiyon için kıran kırana bir yarış başlamış. Bu da demek oluyor ki, yakında büyük davetlerde savaşı kazananları göreceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA