Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Derin’den stil ve yaşam blog’u

Şehrin en cool kadınlarından Derin Mermerci, uzun zamandır merakla beklenen blog tadındaki yaşam/stil sitesi derinmermerci. com'u nihayet açtı. 'Artık blog mu kaldı?
Herkes Instagram'da' dediğimiz bir zamanda böyle bir işe kalkışması, eminim benim gibi birçok kişiyi şaşırtmıştır. Siteyi incelediğimde, Derin Mermerci'nin çok beğendiğim stilini birbirinden güzel fotoğraflar eşliğinde görmek hoşuma gitti.
Dillere destan gardırobundan lüks parçaları paylaşması, modaseverler için heyecan verici olmalı. Seyahat notları ilgi çekici, lükse dokunuş dozunda, yazı dili anlaşılır ve samimi..
Mermerci'nin iki saat süren tanıtım partisi neşeli ve keyifliydi. Davette şıklık radarıma takılan isim, Tansa Ekşioğlu oldu. Tek kelimeyle kusursuzdu...
Konuklar arasında gözlerim Hakan Yıldırım'ı aradı. 'Acaba araları mı açıldı?' diye merak etmedim değil.
Bakalım Feryal Gülman ile başlayıp Derin Mermerci ile devam eden yaşam/stil sitesi açma akımı, sosyetiklerimizin yıllardır değişmeyen 'her şeyi tasarlayabilirim' sevdasının yerini alacak mı, zamanla göreceğiz.

Derin Mermerci, geçtiğimiz hafta Zorlu Beymen'de ilk davetini verdi. Sohbetimiz sırasında, kendisinin choker kolyesine iltifatlar dizdim. Öğreniyorum ki Derin, Kafkas Mücevherat için 65 parçalık özel bir koleksiyon tasarlamış. Fiyat aralığı 2500-18.000 bin dolar olan koleksiyon mağazalarda satışa çıkmış bile. Bunu başka biri yapsa, saat başı duyuru bülteni alırdık! Ama zaten Derin'in farkı da bu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA