Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Hikaye benden isimler sizden

Son haftalarda kulağıma gelen bomba bir dedikoduyu sizinle paylaşmak istiyorum. Kahramanlarımızdan biri çok ünlü bir fotoğrafçı ve moda dünyası bu söylentiyle kelimenin tam anlamıyla çalkalanıyor!
Çünkü hikayenin diğer kahramanı da ekranların en ünlü erkek yıldızlarından biri... Hani deyim yerindeyse, yeni dönemin dört yapraklı yoncalarından biri.
Efendim; ünlü fotoğrafçımız, yakışıklı mı yakışıklı oyuncumuza fena halde gönlünü kaptırmış. Söylentiye göre, geçtiğimiz aylarda ısrarlı görüşme teklifini geri çeviremeyen yıldızımız büyük buluşma için Londra'nın yolunu tutmuş. Buluştuktan sonra neler yaşandığı konusunda o kadar farklı hikayeler duydum ki, ne yazık ki bu konuda net bir bilgi veremiyorum.
Tabii yıldızımız, bu olay ortaya çıkacak endişesiyle klasik bir 'kamuflaj aşk' taktiğine başvurdu ama işin gerçeği bambaşka.
Bu yazımdan sonra, jet hızıyla sevgili pozları gelirse hiç şaşırmam, orası ayrı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA