Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Stil doğru yolda ama yanaklar göze batıyor

Başrollerinde Fahriye Evcen ile Murat Yıldırım'ın yer aldığı 'Sonsuz Aşk' filminin galasında dikkatimi çeken üç detay şöyle:
1. Müjdeler olsun, Fahriye nihayet giyim kuşam işinde bir styling desteği alıyor galiba. Nereden mi anladım? Çünkü ona kalsaydı bu elbisenin altına, kalın topuklu siyah süet bir ayakkabı seçerdi de ondan.
2. Murat Yıldırım'ın eşi İmane Yıldırım baya güzelmiş.
Kurnazlık yapıp galada öne çıkmak için, Fahriye'ye en yakıştırdığım renk olan kırmızıyı kapmış. Hatta Fahriye'nin filmdeki kendisine çok yakıştırdığım elbisenin neredeyse aynısını giymiş.
Saniyede en az 10 mana çıkartılacak bir seçim olmuş :)
3. Fahriye Evcen'in yanak dolguları dikkatimi çekti. Hepimiz unuttuk değil mi Evcen'in 'Yaprak Dökümü'ndeki halini. Gerçi o zaman da güzeldi ama şimdi bambaşka bir güzelliğe sahip. Çünkü doğru noktalara müdahale edildi ve göründüğü gibi sonuç harika! Tek sorun; fazla yapılan yanak dolgusu yüzünden gülmenin kontrol edilememesi. Ünlü İtalyan blogger Chiara Ferragni'nin de yaptırdığı yanak dolguları, sosyal medyada çokça konuşulmuştu. Ama Chiara akıllı. Sayfasındaki paylaşımlarda gülmesini; gülmek ile gülmemek arası ayarlayıp dolgulara Fahriye gibi 'yürü ya kulum' demiyor.




Evcen gülümserken, yanak dolguları çok belirginleşiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA