Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yılın düğününden soru/cevaplar

Türkiye şimdiye kadar böyle bir düğün yaşamadı. Şu ana kadar ünlüler arasında en ses getiren düğün oldu Fahriye Evcen-Burak Özçivit'in düğünü. Düğün sonrası sizlerden binlerce mesaj aldım. Yerim yettiğince bazılarını cevaplarımla paylaşmak istedim...

Neslihan Atagül, Fahriye Evcen'e gelinliğini ödünç mü vermiş?
Gelinlikleri ne kadar benziyor. Bir gelinin, hele hele ünlü bir gelinin; sağlık sorunları ve damadın nikahtan kaçması dışında başına gelebilecek en talihsiz durumlardan biri yaşandı. Üstelik gelinliği, arasının iyi olmadığı iddia edilen en büyük rakiplerinden birinin gelinliğine benziyor. Burada yine, yıllardır söylediğim gibi iyi bir ekiple çalışılmamasının sonucu yaşanıyor. Nihayetinde Neslihan Atagül, geçen yaz evlendi ve onunki de epey ses getiren bir düğün olmuştu. Gelinlikte karar kılınırken, Berta marka gelinliklerin epey incelendiği ortada. Keşke bir de giyenlere bakılsaymış.

Farkettiniz mi, saç-makyajda bile Neslihan Atagül'ü taklit etmiş.
Katılmıyorum. Fahriye Evcen bu konuda taklit etse etse, bir markanın reklamındaki kendi tarzını etmiştir.

Neden bir düğünde üç gelinlik giyilir?
Eğer düğün üç gün üç gece değilse makbul olanı aynı gece içinde en fazla iki gelinlik giymektir. Biri nikah kıyılırken ve basına fotoğraf verirken giyilir. Diğeri de nikah sonrası düzenlenen partide, gelinin hareketlerini ve dansını engellemeyecek modele sahip bir gelinlik olur. Üçüncü gelinlik sanırım birinde bir kaza yaşanır diye hazırlandı ama Fahriye onu da giymek istedi :)




Fahriye Evcen'in gelinliğinin eteği ve kuyruğu, ünlü gelinlik markası Berta'nın üstteki modelininkine çok benziyordu.

Danslarını gördünüz mü?
Çok komikti. Erotik film 'Fifty Shades of Grey'in melodileriyle Burak Özçivit'in 'Christian Grey', Fahriye Evcen'in 'Anastasia Steel' olması, eminim benim gibi birçok kişiyi gülümsetmiştir. Ama bu tarz dansları ya tam yapacaksın ya da yanına bile yaklaşmayacaksın. Keşke koreografi için biraz daha çalışsalarmış.

Balayı seçimleri bile Neslihan&Kadir çiftiyle aynı olmuş. Sanki özellikle yapılmış gibi.
Özellikle yapıldığını düşünmüyorum. Sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan; balayı mekanı seçiminde reklam karşılığı hangi acentadan uygun teklif gelmişse o değerlendirilmiş. Tıpkı Neslihan&Kadir çiftinin yaptığı gibi!

Serenay Sarıkaya'nın kıyafet seçimi ne kadar yanlıştı. Sanki gelinin havasını özellikle baltalamak istemiş.
Özen gösterip şık olsa geline kötülüğü var, özen göstermeyip alalade giyinse bu sefer de çifte saygısı yok deriz. Frikik olayı talihsizlik olmuş ama böylesi derin dekoltede dünya yıldızlarının da yaşadığı kazayı yaşamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA