Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kadınları mutlu eden kadınlar

Kemiklerin sayıldığı, hastalıklı görünümlü zayıflığın yerini, kilolarıyla barışık kadınlar alıyor. İki kilo fazlası var diye ölümcül diyetlere girenlerin, yoğun filtreli ve fotoşoplu kadınların devrinde, kıvrımların gerçekliğini görmek benim bünyeme epey iyi geldi. Bu hafta biz kadınların içine kimler su serpti, bir bakalım mı?
İşte mutluluk veren liste...



KATE'İN GÖBEĞİ
Bizi ilk memnun eden isim, zayıflığın simgesi Kate Moss oldu. Kate, aşırı zayıflığı ve androjen vücut yapısıyla şöhreti yakalamıştı. Güzellik lügatına, 'Hiçbir şeyin tadı, zayıflığın verdiği tattan daha güzel değil' cümlesini sokan Moss'u, havuz başında göbekli bir halde görmek önce hepimizi şaşırttı, sonra da bizi bol kalorili sofralara yönlendirdi.
Genç neslin favori oyuncularından Hande Erçel, denize girme gafletinde bulununca yer yerinden oynadı. Fazlasıyla kabak tadı veren Sibel Can'ın aldığı/verdiği kiloların yerine, yeni hedef tahtamız Hande Erçel oldu. 'Bu yaşta bu kilo olur mu?' diyerek, kızcağız en acımasız şekilde yerden yere vuruldu. Eminim, evli bir adamla sevgili olduğu ortaya çıksa bu kadar gürültü kopmazdı! Dünya basını ise uzun süredir Mariah Carey'nin sahne kostümlerini eleştiriyor. O ise kimsenin lafını umursamadan 36 bedenlik seçimleriyle sahnede mayo da giyiyor, dans da ediyor.
Ve gelelim bu konunun en tepe noktasına, yani Rihanna'nın aldığı kilolara... Vücut hatlarını kapatan kıyafetleri nedeniyle, bir süredir durumdan tam emin olamıyorduk. Rihanna'nın kilo alması o kadar imkansızdı ki, hamile olabilirdi ama kilolu asla! Ve gördük ki, o da insanmış. Giyinik görmediğimiz Rihanna'mız, kiloları kamufle etme derdiyle Giambattista Valli'nin perdelerinden medet umuyordu. Ama olmuyordu işte. O da bunu fark etmiş olmalı ki, son filminin galasına tüm şüpheleri dağıtan bir elbiseyle katıldı. Ve yer yerinden oynadı! Mutsuzdu, mutluydu, Arap sevgilisi kilolu kadın seviyordu, hamile kalmak için tedavi oluyordu, uyuşturucuyu bırakmıştı, belgesel çekiyordu ve daha birçok ilginç teori... Kusursuz güzelliğin sembolü olmanın faturası da böyle oluyor tabii.
Haftaya da niyetim; biz kadınları hem kıskançlıktan, hem de hayranlıktan delirten kadınların listesini yapmak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA