Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Erbil de Tiger gibi özür dilemeli

Şimdi ortada iki iddia var. Birincisi; Tuğba Erbil'in Londra'da Önder Fırat ile Hakkasan'da yemek yerken görüntülenmesinin ikili arasındaki krizi tırmandırıp boşanmayı kaçınılmaz hale getirmesi.. İkincisi ise Tuğba'nın "Beni çok kadınla aldattı, her meslek grubu var" açıklaması... Vallahi Hakkasan iddiası fazla zorlama haber gibi duruyor. Çünkü fotoğrafta Tuğba'nın yanında arkadaşları da var. Tabii bir de bu fotoğrafla ilgili Tuğba'nın "Önder ile tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımla beraber oturup yemek yedik. Önder, Mehmet Ali'nin yakın bir arkadaşıdır" sözlerini de unutmayalım.

ZAMPARA ERKEK MODELİ
Erbil'in daha önceki aşk maceralarını dikkate alırsak, Tuğba'nın açıklaması daha inandırıcı gözüküyor. Her neyse sonuçta bu ünlü çift, ayrılma kararı aldı ve bu sefer dönüş yok gibi gözüküyor. Ben, bu olaya yabancı sulardan bir örnekle dahil olmak istiyorum. Dünyanın en çok kazanan sporcusu Tiger Woods'un eşi Elin Nordegren'i aldattığını bir trafik kazasıyla öğrendik. Daha sora olay büyüdü ve Tiger'ın 10'u aşkın kadınla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Tabii, Elin de evi terk etti. Şu sıralar Elin'in eşini affedeceğine dair haberler çıkıyor. Tiger'ın bugün basın karşında yapacağı açıklamayla bir kez daha hem eşinden hem de ABD halkından özür dilemesi bekleniyor. Bu arada Elin'in eğer boşanırsa, tarihin en büyük boşanma tazminatı alacağını da belirteyim. Yok, "Tuğba, kocasını affetsin" demeyeceğim. Eğer Tuğba açıklamasında dürüst ise Tiger ile Mehmet Ali Erbil arasında büyük bir ortak nokta var. Tiger da Erbil gibi 'Eşim beni birçok kadınla aldattı, içlerinde her meslek grubu vardı' dedi. Tiger ile Erbil arasındaki fark ise ünlü sporcunun hem eşinden hem de ABD halkından özür dilemesi. Bizim topraklar, bu tür özür dilemelere pek alışkın değil. Zamparalık övülür, hatta aldatan erkek yüceltilir. Ama yurtdışında Tiger gibi rol modelleri bu tür güzel hareketlere imza atar. Rol modeli olmanın kuralı budur. Erbil'in daha önceki kaçamaklarına dair özür dilediğini hatırlamıyorum. Umarım Erbil de rol modeli olduğunun farkına varır ve özür diler. Tabii skorcu zampara erkek olarak hatırlanmak istiyorsa da kendi bilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA