Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yargıçların magazini takip etmesi...

Hukukçuların güncel konulardaki fikirlerini paylaştıkları www.adalet. org adlı internet adresinde, Yüksek Seçim Kurulu'nun propaganda yasağını protesto etmek için magazin haberlerine yer vermesi zekice bir eylem olmuş... Siteye konulan haberler her ne kadar protesto amaçlı olsa da yazılan yorumlar sayesinde hakim, savcı ve avukat üyelerinin de magazini yakından takip ettiklerini öğrenmiş olduk.

MERCEDES OLMAMIŞ, OUT!
Örneğin Tatlıses Kebap'ın, Etiler'deki açılışına ilişkin haberi bir hukukçu "Bence Safiye Soyman'ın olmayışı hem manidar hem de büyük eksiklik" diye yorumlamış... Tatlıses'in oğlu İdo'ya aldığı Mercedes arabayla ilgili haberin altına ise şöyle yazılmış: "Valla İstinye Park'ta cirit atan ultra lüks otomobiller düşünülürse, bu Mercedes hiç olmamış, out!" yorumu yazılmış... Bence birinci yorumu yapan hukukçumuz TV'deki magazin programlarının sıkı bir takipçisi... İkinci yorumu yapan ise magazin eklerinin ikinci sayfasını okumadan güne başlamıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA