Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerium'da gaz maskesi de satılsın!

Papazın Çayırı adlı blog'un önerisi bu! Bence gayet mantıklı. Fenerbahçe üzerindeki polis baskısı bu hızla devam ederse, gaz maskesi Fenerium'un en çok satan ürünü olur.
Dün de yazdım; polis krizi yönetemedi, B planı bile yoktu. Sanki haşerata sıkarmışçasına biber gazına abanılırken, krizin üstüne benzin döküldü.
Polisin işinin de zor olduğunun farkındayım! Olaylar da taraftarın hatası yok mu?
Tabii ki var...
Polis arabalarını ters çeviren, benzinliği yakmaya çalışanlar mutlaka adalet önüne çıkarılmalı ama polis de elini vicdanına koyup yaptığı hataları gözden geçirmeli.
Şimdi
Fenerbahçeliler'in en çok merak ettiği; taraftara orantısız güç kullanan polislerden hesap sorulup sorulmayacağı...
Yerde yatan Fenerbahçe taraftarının yüzüne atılan tekmenin, gazdan yüzleri şişmiş çocukların bir açıklaması olmalı, değil mi?

İDDİALAR VAHİM
Ortaya atılan iddialar ise daha vahim!
İnternette polislerin yazdığı iddia edilen Twitter ve Facebook mesajları var.
"Devrem yetişsen bir tane de sen vuracan ama kısmet olmamış" diye yazmış bir tanesi? Bu mesaj doğru mu? Gazdan kıvranan Fenerbahçe taraftarına gülerek bakan polislerin varlığından da bahsediliyor!
Eğer bu iddialar doğruysa, vay halimize...
Doğru olmasa da bu iddiaların ortaya atılması bile vahim! Bu iddiaların ortaya çıkışındaki psikolojik faktörler de mercek altına alınmalı.
Gaz sıka sıka nereye kadar?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA