Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kılıçdaroğlu karikatürleri artı

Mizah dergileri yanlışı gördüğü her olayda 'kırmızı kartı' gösterir, muhalefet ya da iktidar fark etmez. Ülkenin gidişatından iktidar sorumlu olduğu için de baştaki siyasi partinin eleştirilmesi kadar doğal bir şey olamaz.

UMUTSUZLUK!
Lakin son birkaç aydır mizah dergilerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun karikatürlerinde bir artış var.
Son dönemdeki icraatları basında ağır eleştiriler almasına rağmen AK Parti'nin grup toplantılarının stand-up tadında geçmesi de rastlantı değil!
Çünkü Kılıçdaroğlu zor olanı başarıyor. Zor olandan kastım, iktidarı köşeye sıkıştırması gerektiği olaylarda topa hep geç girmesi ya da bir türlü gündemi belirleyememesi değil.
Kılıçdaroğlu'nun zor olanı başardığı nokta en önemli mevzularda bile iktidarı eleştireyim derken insanları güldürecek açıklamalar yapması. Tıpkı Penguen'de yayınlanan bu karikatürde olduğu gibi.
Bu karikatüre gülünmesi Kılıçdaroğlu'na lider olarak duyulan inançsızlığın bir göstergesi!
Kılıçdaroğlu karikatürlerinin artmasında da son günlerde açtığınız her TV kanalında karşınıza Mustafa Sarıgül'ün çıkmasında da hep bu umutsuzluk duygusu hakim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA