Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarkan, Ağaoğlu için konser de verdi

Kelebek'ten Onur Baştürk yine güzel yazmış:
"Doğa insanı Tarkan'ın, en yakınlarından birinin residence insanı Ali Ağaoğlu olması... En son JLo konseri vesilesiyle bir araya gelen ikili, Maslak projesi üzerine konuşuyorlar mıdır? Doğa Derneği ile beraber gönüllü çalışmalara imza atan Tarkan, Ağaoğlu'ndan 'tek bir ağaç kesmeyin' sözü alıyor mudur?
Belki bu yorum için "Ne var bunda? Ünlüler, konserleri birlikte izler. Ağaoğlu ile konser izledi diye Tarkan şimdi doğa düşmanı mı oldu?" diyenleriniz olacaktır. Dostlukları sadece konser izlemekten ibaretse olmaz tabii ama bu dostluğun öncesi de var...

TARKAN 300 BİN LİRA ALDI
İşte 5 Ekim 2012 tarihinde çıkan haber:
"Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin lansmanını Dubai'deki Cityscape Global 2012'de yapan Ali Ağaoğlu, Tarkan'ı sahneye çıkardı. Dubai'de Ağaoğlu'nun misafiri olarak Burj El Arab adlı lüks otelde konaklayan Tarkan, konser için de 300 bin lira aldı."
Tarkan'ın Hasankeyf sular altında kalmaması için giriştiği mücadeleyi ve HES'lere karşı açtığı savaşı hep takdirle karşıladım. Ama aklımın bir köşesinde de hep "Tarkan gerçekten çevreci mi yoksa tüm bunlar bir imaj projesi mi" düşüncesi vardı.
Tarkan'ı, 'Maslak 1453' projesinin lansmanı için konser verdi diye suçlayamam ama ünlü şarkıcının 'göstermelik çevreci' olduğuna dair şüphelerim arttı çünkü daha önce Tarkan'ın villasının bahçesinde ağaçları kestirdiğine dair de haberler çıkmıştı.
Tarkan'ın bir an önce sözde değil özde çevreci olduğunu kanıtlaması gerekiyor!
Çünkü Tarkan gibi bir starın çevreci olması Türkiye için çok önemli!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA