Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'James Bond' filmleri Sinema TV'de

Son 'James Bond' filmi 'Skyfall' dünya çapında tam 918 milyon dolar hasılat elde etmiş. İşte sinemada efsane olmak böyle bir şey!
Dünyanın gelmiş geçmiş en uzun soluklu film serisi olan 'James Bond', bu yıl aynı zamanda 50'nci yılını da kutluyor. 50'nci yıl şerefine ülkemizde de birçok etkinlik düzenlendi, basında çok haber çıktı. Ama hep haberle de olmuyor! 'James Bond'u efsane yapan filmleri hatırlamak, izlemek lazım.
İşte bunu da Dsmart, Teledünya ve Tivibu'da yayın yapan Sinema TV akıl etmiş.
Sinema TV, tüm 'James Bond' film serisinin Türkiye'deki TV, web ve mobil gösterim hakları için MGM şirketiyle anlaşmış.
Sinema TV'de Aralık ayından itibaren 'James Bond' filmlerinin gösterimine başladı. Her perşembe ve pazar akşamları HD yayın yapan Sinema TV kanalında bir 'James Bond' filmi gösteriliyor.
'Skyfall' da yine bu kanalda gösterilecek. 'James Bond' hayranlarına duyurulur!
Sinema TV'nin önceliği aslında vizyondan yeni çıkmış filmleri ekrana getirmek.
Örneğin daha birkaç ay önce gösterimde olan 'Cehennem Melekleri 2' gibi 40 yeni gişe filmini bu ay ekrana getirecekler.
Sinema TV'nin tüm 'James Bond' filmlerinin gösterimi gibi özel bir yayına imza atması da önemli! Bu tür özel yayınlar, kanalla sinemaseverlerin arasındaki bağı güçlendiriyor çünkü. Örneğin CNBC-e bu bağı çok iyi kurup kendine has kemikleşmiş bir izleyici kitlesi oluşturmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA