Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İstanbul'da bir mahalle yanacak!

Fatih Hüsrev Paşa Sokak'ta bir evde yangın çıkmış. 85 yaşındaki Müzeyyen Seyhan içeride mahsur kalmış. İtfaiye hızır gibi yetişmiş ama sokak darmış, sağlı sollu arabalar park etmiş. İtfaiye aracı çaresiz otomobillere çarpa çarpa ilerlemiş.
Müzeyyen nine son anda kurtarılmış.
Sonra polis gelmiş, itfaiye erleri hakkında otomobillere zarar verdikleri gerekçesiyle tutanak tutmuş! Büyük ihtimalle hasar gören otomobillerin masrafları da itfaiye erlerinin maaşlarından kesilir.
Kaldırımları işgal etmekle kalmayıp yolu da daraltan araçlara ceza kesildi mi acaba? Burası Türkiye, sanmıyorum!

BEŞİKTAŞ'TA TEHLİKE
Beşiktaş'tan örnek vereyim: Nüzhetiye Caddesi'nin her iki tarafına araçlar park ediyor. Yetmiyor, ikinci sıra yapılıyor.
Bunlar yetmezmiş gibi, yola masa koyan dürümcüler ve lokantalar da var. Evet, yola masa atıyorlar! Bazen iki belediye otobüsü yan yana geliyor, dürümlerini kemiren müşteriler ayağa kalkıyor, masalar kaldırılıyor ve otobüsler ancak o zaman yollarına devam edebiliyor!
Beşiktaş Köyiçi'nde durum daha vahim! Mekan sahipleri sokaklara tahta platformlar çakıp masaları yerleştirmişler. Yangın çıksa; bırakın itfaiye aracını, otomobil bile giremez o sokaklara! Tabii Beşiktaş gibi birçok ilçede durum aynı.
İstanbul' da bir gün park eden araçlar yüzünden bir mahalle komple yanacak!
Belki de önlem almak için yanması bekleniyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA