Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yerli Sopranos ne zaman başlıyor?

Dün 'Yetenek Sizsiniz'in perşembeleri de Star TV'de yayınlanacak olmasına, Uğur Yücel'in başrolünü oynayacağı 'The Sopranos'un yerli dizi projesinin rafa kaldırılmasını neden olarak göstermiştim.
Daha önce basında 'The Sopranos'tan vazgeçildiğine dair haberler de çıkmıştı zaten! Ama bu haberlere Star TV'den bir yalanlama gelmemişti! Ta ki dün Star TV'nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü Aslı Çini beni arayana kadar... (Show TV'de uzun yıllar aynı görevi yapan Aslı Hanım'a hayırlı uğurlu olsun diyelim.)

AVRUPA MAÇLARI
Aslı Hanım'dan da öğrendiğim kadarıyla; Star TV bu haberleri yalanlamamış, daha doğrusu hiç açıklamada bulunmamış. Ancak Star TV, 'The Sopranos'tan vazgeçmemiş, çalışmalar devam ediyormuş, dizi bu sezon ekrana gelecekmiş!
Belki de diziyle ilgili içlerine sinmeyen bir şeyler vardı! Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa'da yollarına devam ederken ve Star TV bu maçları yayınlarken; sıfır kilometre bir diziyi ekrana getirmek de risk!
Şimdi bir hafta 'Yetenek Sizsiniz', bir hafta maçlar yayınlanacak. Maçlar bittiğinde de dizi başlayacak!
Peki ya 'The Sopranos', 'Yetenek Sizsiniz'den az reyting alırsa?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA