Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşyerinde kedi videosu izleyip köşeyi döndü

Vakti zamanında bir şirket, işçilerin tuvalette fazla vakit geçirmemeleri için zaman ayarlı tuvalet üretmişti.
Kapitalizm her geçen gün yeni zalimce formüller üretse de, insanoğlunda çare tükenmiyor!
Bob, saat 09.00'da işbaşı yapıyor ama saat 11.30'a kadar komik kedi videolarını izliyor. Sonra da öğlen yemeğine çıkıyor. Bob 13.00 gibi işe dönüyor ve eBay'de satılan ürünlere göz atıyor. 14.00'de Facebook'ta sayfa güncellemeye başlıyor. 16.30'da yönetime günlük rapor geçiyor. 17.00'de ise paydos ediyor. İşin garibi Bob bunu her gün yapıyor!

SIRTIN YERE GELMEZ
Ama Bob'un hazırladığı raporlar hep büyük övgü alıyor. Patronları Bob'un maaşına sürekli zam yapıyor. Şaka değil gerçek; NTVMSNBC'de çıktı haberi.
ABD'de bir GSM operatörünün güvenlik ekibi, kısa bir süre önce Bob'un çalıştığı şirkette araştırma yaparken skandal ortaya çıkmış.
Peki, Bob o kusursuz raporları nasıl hazırlıyordu? Bob kazandığı paranın küçük bir kısmını; 50 bin dolarını her yıl Çinli bir şirkete veriyormuş. Çinli çalışkan arılar da Bob'un bütün işlerini bitiriyormuş.
Birçok dünya devi şirket işlerini karın tokluğuna çalışan Çinliler'e ya da Hintliler'e yaptırıyorlar aslında. Bob da bu işin küçük çaplısını, kısa filmini çevirmiş. Bu yıl bütün ödülleri toplar!
Oğlum Bob; sende bu zeka varken, sırtın hiç yere gelmez. Şimdi hayatın anlamını yazsan 'bestseller' olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA