Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ziegler ve poğaça: Bölüm 2

Fenerbahçeli iki gencin havaalanında karşıladıkları Reto Ziegler'e bir poşette poğaça ve meyve suyu hediye etmeleriyle ilgili Hürriyet'te çıkan haberi eleştirmiştim.
İnternette çıkan görüntülerde; Ziegler'e verilen poşetin, Fenerbahçeli bir yönetici tarafından anında gençlere geri iade edildiğini görüp söz konusu haberin asparagas olabileceğini yazmıştım. Haberi yapan Ahmet Ercanlar ile konuştum. Ercanlar, ilk başta o poşetin iade edildiğini ama sonrasında gençlerin tekrar Ziegler'e gidip poşeti verdiklerini söyledi.
Bir yazı yazmadan önce artık haberleri dizi gibi takip etmek gerekiyor galiba. Çünkü bir görüntüde poşet geri veriliyor, bir başka haber fotoğrafında ise poşet Ziegler'e ulaşıyor.
O görüntüleri izleyen çoğu insan, benim gibi düşünmüştür ama o poşet adrese ulaşmış. Ercanlar ve o gençlerden özür dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA