Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kendisini tanımadı diye kadına kafa atan sanatçı!

Hayko Cepkin, 2007'de trafikte tartıştığı bir adamın bacağını kırmıştı. Zavallı adam taksiden inerken motosikletine dokunduğu ve aralarında tartışma çıktığı için yapmıştı bunu.
Hayko ifadesinde "Bana tekme attı; tuttum, düştü" dedi. Delikanlı adam kızgınlıkla bacak kırsa bile özür diler, bir şekilde gönül alır; değil mi? Dava yeni sonuçlandı; Hayko 10 TL tazminat ödemeye mahkum oldu.

MAFYA SANKİ!
Hayko, 2010'da da İzmir'de bir barda konser verdiği sırada kendisini taciz ettiğini iddia ederek seyirciye yumruk atmıştı. Bir de "Alın onu içeri. Yukarı alın bunu, gitmesin" diye emir vermişti. Şarkıcı değil, mafya sanki!
Ve birkaç gün önce...
Hayko; Roxy barın kapısında yine birisini dövmüş, hem de ne dövme! Dayağı yiyen G.Y. bakın ne diyor: "Arkadaşlarım sokaktan geçerken Cepkin'i gördü ve ona viski ikram etmek istedi. Ben de hiç dinlemediğim ve tanımadığım için 'Bu kim be?' dedim. Cepkin bunun üzerine bana kafa attı, yere yığıldım. Yokuştan aşağıya yuvarlandım, gelip tekmelerle bana saldırmaya devam etti ve üzerime tükürdü. Korumalar gelip tuttu."
Tutmasalar neler olacak acaba?
Sevgili okurlar, G.H. bir kadın! Ama Hayko kafa atmış. Ne için peki? Kendisini tanımadığı için! Bakar mısınız şu eziklik duygusuna!
Hata yine basında aslında. Adam bacak kırıyor, kadına kafa atıyor; biz de 'Asi rock'çı yine olay çıkardı' diye haber veriyoruz. Ne rock'çısı, ne asisi; bu düpedüz şehir eşkıyası!
Otobüste şoföre tekme atan adam, Hayko'nun yanında melek kalır. Delikanlılığa sığar mı bir kadını, 'seni tanımadı' diye acımasızca dövmek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA