Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Pirsultan dizisi geliyor

'Kelebeğin Rüyası'nın galasında usta yapımcı Şükrü Avşar'la konuşma fırsatı buldum. Şükrü Bey, 'Köroğlu' isimli dizi projesinden bahsetti biraz.
Senaryo hazırmış, Köroğlu'nu, hiç tanınmamış genç bir oyuncu oynayacakmış. Şimdi o oyuncuyu yetiştiriyormuş. Fakat dizinin bütçesi yüksekmiş. İlk bölümler için en az 3 milyon TL gerekiyormuş. Bu parayı verecek TV kanalı bulmak zor.
Diziye dair en önemli ayrıntı ise Pirsultan'ın da anlatılacak olması. Yanılmıyorsam bu, dizi sektöründe bir ilk. 'Köroğlu' dizisi şu anda beklemede; Şükrü Bey'in, çekimleri yeni başlayan bir başka dizisi var. 'Köroğlu' için şartların olgunlaşmasını bekliyor.
Vallahi Pirsultan'ın bir dizide anlatılması büyük olay. Sadece çıkacak polemikler bile dizinin reytingini artırır. Tabii önce Pirsultan'ı ekrana getirecek bir TV kanalı bulmak lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA