Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

5 soruda Boğaziçi Stadı

Haydarpaşa'ya inşa edilmesi planlanan Boğaziçi Stadı'nda sadece 2020 Olimpiyatları'nın açılış ve kapanış törenlerinin yapılacak olması, maliyet açısından lüks bir tercih değil mi?
Daha sonra 20 bin kişilik kapasiteye düşürülecek stadın sadece konser ve gösteri alanı olarak kullanılacak olması işlevsizlik sorunu yaratmaz mı? Hem spor, hem de spor amaçlı kullanılsa iyi olmaz mı?
Eğer spor amaçlı da kullanılırsa; stadyumun açık tarafının neredeyse denize sıfır seviyesinde olması sorun yaratmaz mı? Boğaz'a bakan açık bölümü, lodos ve poyraza da açık!
Boğaziçi Stadyumu, İstanbul'un en önemli tarihi binalarından Selimiye Kışlası'nı kapatıp İstanbul siluetinden silecek mi?
Denize sıfır devasa bir stadyum, estetik açıdan çirkin durmaz mı? Bir de trafik sorunu sadece deniz ulaşımıyla mı çözülecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA