Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bir tweet filmi!

Red Hot Chili Peppers'ın bas gitaristi Flea, ABD-Türkiye bayanlar voleybol karşılaşmasını izlerken Twitter'a "Neslihan Darnel sana ilk görüşte aşık oldum" diye yazmasaydı; Neslihan Darnel bu kadar çok gündemimizde olacak mıydı?
İşin içine magazin girince her şey değişiyor.
O tweet'ten sonra Darnel bir anda; Türkiye'nin en çok röportajı ve haberi çıkan sporcusu olmadı mı?
Darnel, Red Hot Chili Peppers'ın İstanbul'daki konserine davet edilince de 'konsere gitsin mi, gitmesin mi?' tartışması memleket meselesi olmadı mı?

BAŞARILI KADIN KRİZİ
Ünlü olmak hakikaten başka bir duygu; avantajları kadar dezavantajları da var. Belki bu dezavantajlar Neslihan-Orkun Darnel çiftinin boşanmasında da etkili oldu.
Sosyal medyada Neslihan'ın güzelliğine dair yapılan yorumlar, ilan-ı aşklar arttıkça; Orkun Bey bu durumdan da rahatsızlık duymuş olabilir. Neslihan Darnel; Red Hot Chili Peppers konserine neden gitmedi? Ya da neden eşiyle gitmedi?
Türk erkekleri, kendilerinden daha başarılı ve popüler olan kadınlar karşısında her zaman bocalamıştır. Açın bakın magazin tarihine; hep bu kriz, ayrılıkların nedenlerinden biri olmuştur. Çünkü bizim erkekler Batılı hemcinslerine göre her zaman daha maçodur.
Belki Orkun Bey de bu popülariteyi kaldıramadı.
Bu arada 'evlilik, Darnel popüler olduğu için bitti' senaryosunda ısrarcı değilim; sadece bu durumun da etkisinin olabileceğini düşünüyorum.
Hayat tesadüflerden ibarettir. Flea o tweet'i yazmasaydı, büyük ihtimalle filmin sonu daha farklı olacaktı.
Neslihan Darnel sadece mutlu bir evliliği olan, başarılı ve güzel voleybolcu olarak anılacaktı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA