Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Köpeklere ayda 2 bin TL

Fotomodel ve oyuncu Ebru Şancı, İngiliz bulldog cinsi dört köpeğinin aylık giderinin 2 bin lira olduğunu açıklamış: "Şimdi herkes bana kızacak, 'Bu ülkede asgari ücret 773 lira' diyecek. Ne yapayım, bunlar benim sevgilim. İnsan sevgilisine ayda 2 bin lira harcamaz mı?"
Aslında 2 bin lira makul bir rakam. Bu köpeklerin aşısı, bakımı ve maması zaten temel giderler. Bir de köpek bakıcısına, eğitmene de para veriyorlar. Bazen veteriner ücreti de, insan sağlığına harcanan paradan fazla oluyor.
Evet, aybaşında Akbil'i nasıl dolduracağının hesabını yapanlar da var bu ülkede ama bu açıklamadan da 'Bunlar hayvan bakar, çocuk bakmaz' suçlaması hortlamasın!
Sonuçta köpekler her zaman insanın en iyi dostlarından biri olmuştur. Mirasını köpeğine bırakanlar bile var!
Tabii o köpeklere; ayda 2 bin liraya dört duvar arasında yaşamak mı, yoksa kırlarda koşmak mı diye sorsanız, "Ey özgürlük" diye havlarlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA