Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Baha'nın dramı

'Yetenek Sizsiniz'de Hülya Avşar'ın minik yarışmacı Baha'nın poposunu ısırmasını eleştirdiğimde "Taktın sen de Hülya'ya! Masumane bir ısırık o" diyenler olmuştu. Evet, masumaneydi belki ama Baha henüz 4 yaşındaydı.
Baha'nın Acun Abi'sine reyting kazandırmak için o yaşta, o yarışmaya çıkması da hataydı...
Önceki gün gazeteciler.com'da 'Baha şöhretin yükünü kaldıramadı' başlıklı bir haber çıktı. Baha'nın annesi Duygu Bayırlı, şu açıklamayı yapmış:
"Baha, daha çok küçük olduğu için insanların ilgisinden çok sıkıldı. Özellikle Bodrum dışından gelenler Baha'yı sıkıştırıp öpmeye çalışıyor ve çocuk haliyle sıkılıp bunalıyor. Yarışmadan sonra pedagog desteği almaya başladık."
Yine aynı haberde Baha'nın en son Bodrum'daki bir alışveriş merkezinde, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında sahneye çıktığı bilgisi de yer alıyordu.
Baha'ya ulaşmak isteyen izleyiciler arasında izdiham çıkmış, Baha güvenlik görevlilerinin yardımıyla güçlükle kalabalığın arasından uzaklaştırılmış.
Ailesi, Baha'nın ruhsal açıdan kötü durumda olduğunu biliyor ve pedagog desteği alıyor ama çocuğu etkinliklerde sahneye çıkarmaya da devam ediyor...
Ne yaman çelişki...
Acun Ilıcalı'nın çocuk yarışmacı bulmakta neden sıkıntı çekmediği ortada!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA