Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Muhafazakarlar Acun'a ne diyecek?

Ali Taran'ın Acun Ilıcalı ile arası, Ayşe Özyılmazel ile evlendikten sonra bozulmuştu. Acun, Taran'ı bir daha programında jüri üyesi yapmama gerekçesini şöyle açıklamıştı: "Evlenmesi değil ama evlenmesini halkın gözünün içine sokması, daha doğrusu kanserli eski eşini üzecek bir biçimde bunu yapması beni rahatsız etti. Tabii ki buna karışacak halim yok ama yaptığım programda yer vermeme hakkım var."
Şimdi
Ali Taran yapımcı olsaydı; evli olduğu halde sevgilisi Şeyma Subaşı'dan çocuk beklediğine dair haberleri çıkan Acun'un işine son verir miydi acaba?

KIZLARINA NE DİYECEK?
Acun'un sevgilisinden çocuk beklemesi, eşini üzecek bir haber olsa gerek!
Ayrıca Acun bu hamilelik haberiyle, gayri meşru bir ilişkiyi halkın gözünün içine sokmuş oldu galiba! Kendisi evliyken ortaya çıkan bu tablo hiç hoş değil!
Aslında tablo epeydir hoş değildi! Acun, eşiyle boşanma sürecine girdiği dönemde sevgilisiyle tatil yapıyordu. Eşiyle barışıyor, sonra tekrar sevgilisiyle yemek yerken fotoğrafları çıkıyordu. Eşiyle tatile çıkıyor, dönüşte sevgilisine butik açıyordu.
Hakkında, muhafazakâr kesime yakınlaştığı yönünde haberler çıkan Acun'un, evliyken sevgilisinden çocuk beklemesi; herhalde muhafazakârları da üzecektir!
Tabii çocukları da unutmayalım; Acun, kızlarına ne diyecek? Asıl önemlisi, Türk halkına ne diyecek? 'En güvenilir insan' anketlerinde zirvede yer alan, bu sayede reklamlardan büyük paralar kazanan Acun'un güvenilirliği de darbe aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA