Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hıncal Abi ile aramızdaki fark

Hıncal Abi (Uluç); iyi bir Fenerbahçeli'yim ama bu köşenin namusu her şeyden önce gelir. Fenerbahçe'yi ve yönetimini eleştiren yazılarım da oldu; hepsi arşivde duruyor!
200-300 kişilik bir Galatasaray grubu, Gaziantep maçına sahte bilet almış, içeri giremeyince de demir kapıları kırıp büyük bir izdihama neden olmuş. Atılan biber gazları yüzünden binlerce taraftar sahaya girmek zorunda kalmış ve ben de bu yapılanlar cezasız kalmamalı diye yazmışım. Bunları yazdığım için mi Fenerbahçe'nin tapulu yazarı oluyorum?
Dünyada birçok maçta çıkan izdiham yüzünden yüzlerce insanın öldüğünü örnek gösterip Gaziantep'te faciadan kıl payı dönüldüğüne dikkat çekmek midir hatam?
Karaborsadan bilet alanların "Bilet niye sahte? Stada gireceğim" diyerek kapıları kırmaya hakları var mı?
Biber gazı atılmasa o sahte biletleri alanlar, içeridekileri pres gibi ezecekti ve Hıncal Abi de "Yazıklar olsun" diye yazacaktı. Aramızdaki fark da tam bu noktada başlıyor. Ben, "Ceza verilmesi için illa insanların ölmesi mi gerekiyor?" diye soruyorum. Hıncal Abi ise insanların hayatını tehlikeye atanları savunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA