Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asıl özel kanallara bak!

Eurovision şarkı yarışmasında Finlandiya'yı temsil eden Kristal Siegfrids; 'Marry Me' şarkısını söylerken kadın vokalistiyle öpüşüyormuş.
Finlandiya'da eşcinsel evliliklerin yasak olmasını bu yolla protesto ettiğini belirten Siegfrids'in bir de süprizi varmış: "Final performansımda da bir sürpriz planlıyorum. Yarışma canlı olacağı için kimse beni durduramayacak." Sen öyle san!
Vatan gazetesinin haberle ilgili attığı başlık ilginçti: "18 Mayıs, TRT'nin en zor gecesi"! TV8'den yardım alabilirler; ne de olsa onlar buzlaya buzlaya deneyim kazandılar.
'Buzlama', 'sansür' vs. denince hep TRT ön plana çıkarılıyor ama diğer kanallar da aynısını yapıyor. NTV'de Leonardo da Vinci'nin, 'Vitruvius Adamı' olarak da bilinen resmi bile sansürlenmişti.
TRT'yi günah keçisi ilan etmeyelim; sonuçta bir kamu kuruluşu. Asıl tartışılması gereken; özel, hatta şifreli kanallardaki sansür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA