Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Flash TV ülkesi

Yanlış hatırlamıyorsam; Türkiye'de en son 14 Ocak 2012 tarihinde, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefatı dolayısıyla 'ulusal yas' ilan edildi.
Terör saldırılarında ulusal yas ilan edilip edilmemesi tartışmalı bir konu.
"Türkiye, terörle yaşayan bir ülke; her terör saldırısında ulusal yas mı ilan edilecek?" diyenler var. Ama akla "Yas ilan etmeyince ne değişti?" sorusu da geliyor.
Evet, hayat her şeye rağmen devam ediyor. Lakin 45 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Reyhanlı'daki gibi büyük çaplı terör saldırılarında hayatın hiçbir şey yokmuş gibi devam etmesi de vicdanları yaralıyor.
Bir tarafta kömürleşmiş cesetler ve başlarında ağlayan ana-babalar; diğer tarafta ise eğlence, yarışma, müzik programları ve komedi dizileriyle dolu TV ekranları...
Bir de herkes Ortadoğu uzmanı kesilmiş, bombayı kimin patlattığını konuşuyor!
Tek yapılmayan; gerçek anlamda acıyı paylaşmak.

Belki de asıl sorun acıyı paylaşmamak, terörü kanıksamak. Kanıksadığımız için de 'Flash TV' kıvamında bir ülkeyiz zaten!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA