Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Genç yazarlardan al haberi

Eylemlerin ortasında kim vardı? Kimler ilk günden beri yazıyordu? Gazetelerin ek yazarları, popüler kültür yazarları, magazin yazarları...

ONLAR OKUNUYOR
Hepsi genç ve hepsi gençlerin dilinden anlıyor, ayrıca doğru analiz yapıyorlar. Ana gazetelerde olmasalar da, internet sayfalarında hep altta, kıyıda, köşede kalsalar da bu yazarlar okunuyor.
Çünkü sosyal medyadan yazılarını yayıyorlar. Yazıları okunsun diye Twitter'da aktifler.
Eylemlere dair en çok yapılan yorum şuydu: Eğer eylemler ilk günden ciddiye alınsaydı, kitle anlaşılmaya çalışılsaydı ve sağduyuya daha erken davet etselerdi; belki borsa düşmeyecek ve fatura ekonomiye yansımayacaktı.
Ee ana gazetelerdeki eski kuşak yazarlardan yola çıkarak gençlerin nabzı tutulursa yapılan toplumsal analiz de yanlış olur.
Siyasetçiler; popüler kültür yazarlarını, blogger'ları, Twitter'da 140 karakterle halkı yönlendirenleri takip etse iyi olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA