Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Küçük hesap Emrah!

"1000 TL olan nafakamı 800 TL'ye düşürdü. Kestiği 200 TL'yi çalışarak tamamlamamı istedi... 800 TL'lik nafakanın iki yıllığını geçen aralık ayında peşin ödedi... Bursa'dan 80 bin TL'ye ev alarak benden ve nafakamdan bir an önce kurtulmak istedi. Bu paraları verdikten sonra avukatlarıyla beraber beni Beşiktaş'taki notere götürdü.
Noterde bana bir feragatname imzalattı. İmzaladığım kağıda göre; o yaşadığı sürece ben bir daha ondan hiçbir şekilde yardım ya da para almayacağım. Galiba babam ondan sürekli para isteyeceğimi düşündü."

ACILARIN ÇOCUĞU
Şarkıcı Emrah'ın 13 yıl önce nüfusuna aldığı oğlu Tayfun'a ait bu açıklamalar, Vatan'da Onur Üçkarışoğlu imzalı özel haber logosuyla yayınlandı. Emrah; daha en başta Tayfun'un oğlu olduğunu inkar etmişti zaten. DNA testleri sonucunda gerçeği kabul etmek zorunda kalmıştı.
Emrah'ın pintiliği ve sahip olduğu gayrimenkuller üzerine bir sürü şehir efsanesi var. Bizim magazin servisindeki arkadaşlara "Emrah'ın kaç evi vardı?" diye sordum. Bir arkadaş "97 evi vardı" dedi. Diğeri "O iki sene önceydi şimdi 100 geçmiştir. Bir de iş yerleri var" diye atıldı.
Eğer haber doğruysa; yakışıyor mu Emrah'a kendi kanından canından olan oğluna bir daha para istemesin diye noterde feragatname imzalatmak?
'Zavallılar', 'Boynu Bükükler', 'Öksüzler', 'Merhamet', 'Sefiller', 'Vurmayın'...
Yakışıyor mu 'Acıların Çocuğu' Emrah'a bu küçük hesaplar?
Ya bundan sonra Emrah'a 'Küçük hesap Emrah' derlerse?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA