Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Aysel'im' nasıl?

'Aysel'im' albümünü dinlerken aklıma ilk gelen şey; pop müzikte Aysel Gürel'in boşluğunu dolduramadığımız oldu. Elbette onun gibi bir müzik dahisi zor çıkar ama alternatifini bile bulamadık.
Her neyse bu başka bir yazı konusu olsun.
Aysel Gürel'in anısına çıkarılan 'Aysel'im, bazı eksiklerine rağmen başarılı tribute albüm olmuş. Albümün kartonetini beğenmedim; yazılar okunmuyor bile. Kapak tasarımına gelince; Aysel Gürel'in o acayip, sıra dışı kişiliği verilmeye çalışılmış ama neşesi noksan kalmış, çok hüzünlü bir Aysel Gürel ifadesi vardı! Eda&Metin Özülkü'lü '1945' albümün en başarısız yorumuydu. Bir de keşke daha fazla şarkı olsaymış.
Ama albüm genel anlamda başarılı. Her eve lazım bu albümü, canınız sıkıldıkça dinlersiniz; müthiş yorumlar var.
Mabel Matiz'in 'Sultan Süleyman', Sezen Aksu'nun 'Sır', Ajda Pekkan'ın 'Ayıpsın Ayıp', Tarkan'ın 'Firuze' yorumları harika. Yasemin Levy'nin yorumladığı 'Sevda' ise albümdeki favori şarkım oldu.
Bu yaz yeni albümler açısından kısır geçiyor, artık Aysel Gürel ile idare edeceğiz galiba.
'Aysel'im', bu yaza damgasını vurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA