Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fırtına öncesi Kasımpaşa

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı istemiyor. Fenerbahçe ise Galatasaray'la dönüşümlü stat paylaşımı için yeşil ışık yakmıştı. Daha sonra Beşiktaş'ın derbi maçları hariç, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynama kararı aldığı haberleri çıktı.
Bu kez de Kasımpaşaspor taraftarı karşı çıktı. Hatta karşı çıkmakla kalmayıp Beyoğlu'nda protesto yürüyüşü yaptılar. Yolda BDP'lilere rastlayınca da olaylar büyüdü.
Peki Kasımpaşalılar, Beşiktaş'ı neden istemiyor?
Gerekçeleri hem zeminin bozulma ihtimali, hem de siyasi. Aslına bakarsanız, Kasımpaşa'da oynamayı Çarşı da istemiyor ama ya tüm sezon Atatürk Olimpiyat Stadı eziyeti çekilecek ya da Kasımpaşa'da idare edilecek.
Aslında Kasımpaşa en mantıklı çözüm ama polis ve her iki takımın taraftar gurupları sağduyulu davranırsa... Bu da çok zor.
Kimse farkında değil ama tehlike büyük!
Beşiktaş mutlaka dönüşümlü olarak Şükrü Saraçoğlu ve Türk Telekom Arena'da oynamalı çünkü asıl kıyamet Çarşı ile Kasımpaşa taraftarı karşı karşıya geldiğinde kopar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA